Nära & Kära Djurklinik

Djurklinik Örebro

Välkommen till vår djurklinik i Örebro. Vi erbjuder professionell veterinärvård i hemmet och på mottagningen i Aspholmen, Örebro. Vi ger dig en stressfri och personlig service för både katter och hundar.

Nära & Kära Djurklinik – Där vi kommer till dig för ditt djurs bästa vård

Nära & Kära Djurklinik

Professionell veterinärvård i en trygg och säker miljö

Välkommen till Nära & Kära Djurklinik i Örebro! Vi erbjuder professionell veterinärvård direkt i ditt hem, vilket skapar en lugn och trygg miljö för ditt djur. Vårt mål är att ge bästa möjliga vård med minimal stress och obehag för ditt älskade husdjur. Med vår mobila veterinärbil och vår lilla mottagning på Hund och Kattspecialisten i Aspholmen, är vi alltid redo att hjälpa dig och dina djur, från enkla behandlingar till akuta situationer.

Djurklinik Örebro

Nära & Kära Djurklinik

Omfattande och personlig veterinärvård

Nära & Kära Djurklinik i Örebro erbjuder ett brett utbud av veterinärtjänster för både katter och hundar, allt från vaccination till akuta behandlingar. Vi strävar efter att tillhandahålla vård av högsta kvalitet med ett personligt bemötande och fasta priser. Vårt fokus är att ge den bästa vården för djur som inte kan resa till en klinik och att stödja djurägare genom hela vårdprocessen. Läs mer om vår service HÄR.

Veterinärundersökning
Akut behandling
Hembesök
Djurvård
Recept
Vaccinationer
Injektioner
Avlivning

Vi erbjuder omfattande veterinärundersökningar för att säkerställa ditt djurs hälsa. Vi utför undersökningar för ögonproblem, öronproblem, urinstopp, hudproblem och analsäckar med mera. För närvarande erbjuder vi inte ultraljud, röntgen eller blodprov, men vi kan remittera dig vidare vid behov.

Våra undersökningar kan utföras i ditt hem, vilket minimerar stress för ditt djur, men även på vår mottagning.

 

För akuta situationer erbjuder vi snabb och effektiv behandling direkt på plats. Vi är tillgängliga hela tiden och ser till att ditt djur får den vård det behöver utan lång väntetid. Vi behandlar sårskador, bölder samt erbjuder stygntagning/dräntagning.

Vår mobila veterinärbil gör det möjligt att ge ditt djur vård i hemmets trygga miljö. Detta är särskilt fördelaktigt för osäkra eller smärtsamma djur som behöver extra stöd.

Vi tillhandahåller omfattande djurvård, inklusive tandvård och operationer. Vårt team är dedikerat till att förbättra ditt djurs livskvalitet genom högkvalitativ vård.

Behöver ditt djur recept på mediciner som fästingmedel eller andra läkemedel? Vi skriver ut recept snabbt och smidigt, med fokus på ditt djurs specifika behov. Du kan smidigt beställa ett e-recept från oss utan att behöva komma in till kliniken.

Vaccinera ditt djur för att skydda mot allvarliga sjukdomar. Vi erbjuder enkla och effektiva vaccinationslösningar som kan bokas direkt.

Vi erbjuder grundvaccination av valp och kattunge, även vuxna katter och hundar. Dessutom vaccinerar vi både hundar och katter mot rabies.

Vi administrerar nödvändiga injektioner på ett tryggt och säkert sätt, antingen i ditt hem eller på vår mottagning. Hos oss kan du boka Liberalainjektioner om din hund är ordinerad denna typ av injektion. Dessutom erbjuder vi injektionen Suprelorin, kemisk kastration av hanhundar.

När tiden är inne för att säga farväl till ditt älskade djur, erbjuder vi en lugn och värdig avlivning i hemmets trygghet. Vi finns där för att stödja dig genom hela processen. Vi erbjuder avlivning av hund, katt, marsvin, hamster och råtta.

Djurklinik Örebro

Nära & Kära Djurklinik är dedikerade till att ge ditt djur den bästa möjliga vården i en lugn och trygg miljö. Med god erfarenhet inom veterinärvård och en stark fokus på att undvika stress och smittspridning, är vi ditt bästa val för hemveterinärvård i Örebro. Vårt team av erfarna veterinärer och djurvårdare arbetar med ett personligt och omtänksamt tillvägagångssätt för att säkerställa ditt djurs välbefinnande.

 

Kontakta oss

Mottagningen
Kontoret
Maila oss för offert
Eller ring oss

0760-07 50 06

Öppettider

Mån 07:00 - 22:00
Tis 07:00 - 22:00
Ons 07:00 - 22:00
Tor 07:00 - 22:00
Fre 07:00 - 22:00
Lör 08:30 - 14:00
Sön 08:30 - 14:00

Hembesök efter överenskommelse
Vid jour/akut vänligen ring: 0760-07 50 06

Följ oss gärna

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 1 recensioner
Mats Eriksson
Mats Eriksson
2024-06-11

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär